covid show

Wat er nu gaande is is een gigantische afleiding.
Net zoals je vroeger aan tafel deed, toen je je vader wees op iets belangrijks en terwijl hij wegkeek jij stiekem zijn stukje vlees inpikte.

2012

Wat er momenteel plaats vindt  is dat wat in 2012 stond te gebeuren, namelijk de terugkeer en ontbloting van het oorspronkelijke menselijke bewustzijn.
Niet welwillende krachten hebben dat moment in 2012 kunnen vertragen. Deze krachten besturen de wereld uit eigen belang en nestelen zich o.a. in overheden.

Omdat het terugkeren van het oorspronkelijk bewustzijn van de mens niet is tegen te houden, is hen er momenteel ALLES aan gelegen om jou wederom af te leiden.
Je aandacht te kapen en weg te leiden naar iets waar het totaal NIET over gaat.
En dat is dus Covid. 

Ben jij dag en nacht bezig met alles wat er nu gebeurt, dan ben je niet bezig met jezelf.
En dat is EXACT wat deze krachten willen om zo het oorspronkelijke bewustzijn niet terug te laten keren. 

Neutraal

Het is een grote georkestreerde show, die bewust gecreerd is om jou geen contact te laten maken met jouw eigen kern. 
En juist…, juist alle mensen die een enorme oorspronkelijke kracht in zich dragen worden nu gegrepen door deze hele show omdat het recht ingaat tegen alles wat rechtvaardig en menselijk is.

Ja, vrijheden worden ingeperkt, mensenrechten worden geschonden, de leugens vliegen je om de oren. Het is inderdaad zeer ernstig wat je op het wereldtoneel ziet gebeuren, ik maakte me er zelf ook regelmatig boos over. Maar weet dat dit heel doelgericht gecreëerd wordt om de mens met krachtig bewustzijn weg te kapen bij zichzelf zodat het opengaan van deze wereld en de terugkeer van het oorspronkelijke bewustzijn wederom wordt vertraagd.

Dit wil niet zeggen dat je je kop in het zand moet steken en mee moet gaan in hetgeen zich nu ontvouwt. Je moet wel zien wat er gebeurt, maar laat je niet verleiden tot conflicten met anders denkenden, zij denken immers vanuit hun goedheid, zij het naïef, het juiste te doen. Laat het willen overtuigen van de ander dus ook los en ga niet mee in de gecreerde verdeeldheid. Respecteer de keuzes van een ander.
Observeer vanaf de zijlijn wat er gebeurt, want jouw observatie is energetisch zeer krachtig. De kwantumfysica toont aan dat neutrale menselijke observatie frequenties in beweging zet. 

Oorspronkelijk Bewustzijn

Weet je niet wat oorspronkelijk bewustzijn is?
Voel dan wie jij werkelijk bent, los van de rol die je hier speelt, los van je persoonlijkheid, je matrixidentiteit.

Knip alle lijntjes eens denkbeeldig los; je werk, je vrienden, je familie, je trauma’s, je overtuigingen, je bezittingen, je voorkeuren, je afkeuren, je karakter, karma, vorige levens, alles… Wat er dan overblijft is wie jij bent… en precies die moet terugkeren. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *