expositie

Yep, een mix. Iets met kill your darlings en dat ik daar niet erg goed in ben…

Collectie samenstellen

Eindelijk kon ik dan gaan exposeren, he he! Maar ja, zoek de collectie dan nog maar eens uit…
Je voelt ‘m natuurlijk al…ik kon niet besluiten wat ik wilde exposeren. Mijn fotografische kunst of mijn digitale schilderkunst. Na lang wikken en wegen heb ik besloten om tegen alle onuitgesproken, maar vaststaande, expositie-regels in te gaan en het gewoon samen te doen. (Ik houd me sowieso niet graag aan regels die mij beperken.)
Dus vrij van die regels heb ik de collectie samengesteld en is het een mooi geheel geworden, al zeg ik het zelf.

Bevrijding

Het zijn ook beide passies en manieren waarin ik mij kan uiten. Dus het ene loslaten om me volledig te richten op het andere en visa versa gaat voor mij niet werken. Dus ook de regel die zegt dat je een niche moet hebben, heb ik in dit proces dankbaar maar beslist over boord gegooid. Wat een bevrijding! 🙂

De ruimte

Ik was al heel lang van plan om te exposeren, het stond hoog op mijn lijst. Maar ja, die eeuwige lastpost, de inhoud van mijn portemonnee.. niet voldoende om een ruimte voor een paar maanden van te kunnen huren. Gelukkig ontmoette ik via Facebook een oude kennis die zijn winkel aanbood als expositieruimte voor maar liefst 4 maanden! Dit heb ik natuurlijk met beide handen aangegrepen en door mijn onstabiele gezondheid de afgelopen maanden had ik de tijd om hiermee bezig te zijn. En nu is het resultaat dan ook te zien vanaf 13 november a.s.!

 

Nieuwsgierig geworden? Dit moet je weten als je er naar toe wilt:

Datum opening:  Zondag 13 November om 16.00
Waar:                    Provincialeweg 59 in Velddriel
Einde Expo:         9 Maart 2017
Openingstijden:  Woensdag tot zaterdag 12.00 tot 17.00
Duur:                    13 nov 2016 tot 9 mrt 2017

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *