station
Sinds 2 weken ligt de wereld plat en worden er enorm veel maatregelen genomen tegen de mensheid.
Allemaal onder het mom van “voor uw veiligheid, omdat we om u geven, omdat we u willen beschermen etc etc”

De meesten weten dat dit allemaal een doel heeft.
Een al lang geplande agenda die men ten uitvoer wil brengen met als einddoel de robotisering van de mens in een Orwell samenleving in 2030.

Ik wordt enorm verdrietig van het feit dat er velen zijn die dit niet door hebben en compleet vertrouwen hebben in de overheid en daarmee dan ook akkoord gaan met alle absurde maatregelen die tegen de mensheid gericht zijn.
Nou, ik ga NIET akkoord!

Ik ga niet akkoord met:

Het afstand bewaren tot mijn medemens. (mensheid wordt uit elkaar gedreven)
Het niet mogen aanraken van mijn medemens. (mensheid wordt uit elkaar gedreven)
De angstcreatie ten opzichte van mijn medemens. (mensheid wordt uit elkaar gedreven)
Het niet mogen bezoeken van ouders in een verpleeghuis. (mensheid wordt uit elkaar gedreven)
Een verplichte vaccinatie. (robotisering)
De inperking van mijn vrijheid.
Isolatie.
Het afschaffen van contant geld. (robotisering)
De angstpropaganda van de media.
De uitrol van 5G. (robotisering)

Als ik hiervoor bestraft wordt dan zij dat zo.

En jij?

Ter inspiratie: 

Wijk maar af. Wees de vreemde eend maar. De storende factor. De lastige. De streng met junk-DNA. De zonderling. De eigengereide appel die niet in de buurt van de boom of het bos valt. Wees die dwaas maar. De idioot. De dorpsgek.
Laat de kudde maar hoofdschuddend achter. Breng ze maar in verlegenheid. Laat ze zich maar schamen voor je. Laat ze maar kwaad zijn op je. Ze zullen je uitschelden, maar laat ze maar.
Laat ze je maar uitjouwen. Laat ze maar wijzen. Laat ze maar lachen. Wees bestand tegen hun hoon.
Wees het onderwerp van hun grappen maar. Wees maar een enorme mislukkeling in hun ogen.
Ga door. Een leeuw maakt zich niet druk over wat schapen denken. Wees het littekenweefsel op hun wereldbeeld. Op wat normaal is en hoe het hoort. Ze zullen je verafschuwen. Ze zullen je vrezen. Ze zullen wensen dat ze net als jou konden zijn.”
Bron: David Icke in zijn boek: Het Fantoom zelf. Over manipulatie, controle en de weg naar vrijheid.7 antwoorden
 1. Rene Gieltjes
  Rene Gieltjes zegt:

  Ik Rene Gieltjes sta er boven, laat me niet afleiden van mij werkelijke aardse missie en ondervind geen nadelige gevolgen van welk besluit dan ook door de regeringen die denken de macht over de aarde te hebben, dat doen ze omdat de Draconische grootmacht ze dat opdragen, waar ze het doen weten ze eigenlijk niet. Kijk ons brein, ons denken staat onder hun controle, we zitten nu gevangen op aarde. Wij mensen zijn van oorsprong hoge Galactisch wezen, die ooit alle mogelijke levens al heeft doorlopen en er ook mee zijn verbonden. Maar door de vrije wil op aarde kunnen andere galactische beschavingen ons niet direct helpen. De mensheid zit al eeuwen vast in het reincarnatie proces. Door Galactisch afgezanten naar de aarde sturen, proberen ze op die manier zoveel mogelijk mensen bewust te maken wat er nu echt speelt. Al die zaken die kim zo goed kan beschrijven, zijn allemaal ernstige afleidingen. Om de mens weg te houden wat we werkelijk moeten doen. We zijn namelijk scheppende en creerende wezens. Wij, mits meer dan 8000 man, kunnen het leven her programmeren vanuit ons hartsbewustzijn, zie mn webpage, gaat over de visie van Martijn van Staveren. Martijn heeft mij sinds 2017 zoveel info gegeven, van steeds ja ja, ik ben dus niet gek, het klopt van ik voel en innerlijk weet, zie zijn info, werk aan je bewustzijn, heel veel liefs, Rene – https://matrix-nl.freevar.com

  Beantwoorden
 2. mischa den braven
  mischa den braven zegt:

  Ik vind het bizar, dat het leven bijna tot stil stand gekomen is,maar de andere kant is het wel zo dat we confronteerd worden we hoe met pacha mama om gegaan word. ik geloof en ik weet dat er het licht en liefde is en dat het samen met elkaar redden. en met je gedachten kan je een mooiere wereld scheppen met elkaar en de paqos uit peru kwam met deze boodschap,dat het donker word verdreven en dat er licht kwam en dat we in ons zelf en met pacha mama samen werken.

  ik ga vanavond in mijn meditatie regenbooglicht over de gehele wereld om het bier virus te omarmen en voor alle besmettingen.
  ik weet dat het licht en liefde is gekomen naar de aarde voor elk wezen, blijf positief en goed bij jezelf en laat je niet bang maken,want angst houd je in lage trilling en dan heeft het vat op je en je kan ook niet meer helder en bewust worden van alles.

  Beantwoorden
 3. Rebecca kalkhoven
  Rebecca kalkhoven zegt:

  Hoi Kim,
  Wat een mooi, verhelderend en bovenal herkenbaar bericht. Wij zijn Creators en het is onze taak om dit uit te dragen. Nu is het tijd, onze tijd om ons geboorterecht op te eisen!
  Groetjes, Rebecca

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *