Project Woke is een reis. Een reis in Nederland die voert langs zeer bewuste en wakkere mensen. Mensen die de realiteit anders waarnemen en hun leven daarop hebben aangepast. Soms zelfs radicaal omgegooid.

Waarom deze reis? 
Mijn persoonlijke bewustzijnsproces begon in 2007 en heeft zicht geïntensiveerd vanaf 2015. De sluiers vielen weg, mijn ogen werden geopend en ik ging meer en anders waarnemen. Toch liep ik tegen vele zaken aan die ik lastig vond en waarvan ik me vaak afvroeg hoe andere bewuste mensen daar tegenaan zouden kijken en, belangrijker nog, hoe zij daarmee om gingen. Want hoe doe je dat?
De voorlopers, inspirators en wake-up-callers op het podium zien en kennen we allemaal, althans velen.  Zij inspireren, laten je nadenken en halen de sluiers weg. Je wordt er diep door geraakt en het motiveert je om zaken anders aan te pakken, anders te leven en vanuit een ander perspectief deze realiteit en het leven daarin waar te nemen.  En, wie zijn dan die mensen die het toepassen? En hoe doen zij dat?

Boek
Deze vraag, in combinatie met mijn liefde voor fotografie en de wereldwijde bewustwording, heeft mij geïnspireerd tot het maken van deze reis.  De reis wordt uiteindelijk in verschillende interviews en foto’s gepubliceerd in het boek Woke.


Ga met me mee op avontuur langs de ontmoetingen en laat je inspireren en verwonderen.