Next Step Coaching

Hard gewerkt om alles neer te zetten en op te bouwen, klaar voor de reis…GO!
Maar die reis laat nog even op zich wachten.

Extreme Vermoeidheid

Op het moment dat ik kon starten als zelfstandig fotograaf werd ik langzaam overvallen door extreme vermoeidheid. Het was eigenlijk al een tijdje bezig.. Lusteloos voelen, geen inspiratie.. Maar ach, dat hebben de besten! Dus ik besteedde er weinig aandacht aan en ging ervan uit dat het wel over zou waaien. Helaas werd het erger, met af en toe een moment dat het beter leek te gaan en afgewisseld met vele momenten dat ik dacht overvallen te worden met griep.

Alweer moe?

Uiteindelijk door een opmerking van een vriendin (“ben je nu alweer moe”?) besefte ik me dat ik niet langer kon doen alsof het wel zou overwaaien.

Als eerste ging ik naar mijn acupuncturiste. Die testte een extreem lage energie in een bepaald gebied ( ik zal je niet vermoeien met een uitgebreide analyse over hoe acupunctuur werkt). Wat naaldjes gezet en de rest van de week merkt ik een aanzienlijke verbetering! Yeah! Eindelijk, ben ik ervan af!

Bloedonderzoek

Helaas, te vroeg gejuicht… het was maar voor korte duur…. De vermoeidheid kwam terug, bleef en was met momenten zo extreem dat ik wel de hele dag kon slapen. Na een dag werken plofte ik op de bank neer om er vervolgens alleen nog maar vanaf te komen voor het hoognodige.
 Toch maar naar de huisarts dan..
Bloed onderzocht op alle zaken die maar met vermoeidheid te maken konden hebben. Ik was ontzettend bang dat er niets uit zou komen. Dit is namelijk vaker bij mij het geval. Je duidelijk niet goed voelen maar bloed wijst niets uit. Heel frustrerend… En ja hoor.. De dag dat ik de uitslag kreeg was alles in orde. Niets raars, prima waarden.. Oh ja, alleen was er te zien dat ik Pfeiffer had gehad, dus dit kon een nasleep zijn.

Dat legde ik natuurlijk naast mij neer. Want wat je hebt gehad is geweest. Niet dus.. Het blijkt dat je juist heel veel last kan hebben van de nasleep.. Ik sprak iemand die exact hetzelfde had gehad, bij een natuurarts terecht kwam en door een paar behandelingen er bijna weer bovenop was. Aankomende woensdag heb ik een afspraak.

Alles gaat voorbij

Intussen probeer ik dus zoveel mogelijk te rusten, me geen zorgen te maken en me vast te houden aan het feit dat alles een keer voorbij gaat. Dus dit ook.
Anyway, het is dus even stil rond mijn fotowerk, maar laten ze we zeggen: stilte voor de storm, want die gaat er zeker komen! ?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *